w

Боки

Развеселете ги своите најмили со овој симпатичен кловн Боки.
Цена: 381,36 ден.
ДДВ: 68,64 ден.
Вкупно: 450,00 ден.

 Достапен само во Скопје


   Развеселете ги своите најмили со овој симпатичен кловн Боки. Боки одлично ќе се вклопи во секаков вид на забави и со своето присуство ќе ги направи уште повесели.

   Статична фигура со висина од 90см. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

    Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w