w

Балон со број 18 со хелиум

Балон со број 18- совршен за подарок за роденденска прослава посебно за прослава на полнолетство или јубилеј
Цена: 279,66 ден.
ДДВ: 50,34 ден.
Вкупно: 330,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Балон со број 18- совршен за подарок за роденденска прослава посебно за прослава на полнолетство или јубилеј. Исто така пригоден и за декорација. 

Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w