w

Фолија балон со број 40 со хелиум

Балон со број 40- совршен за подарок за роденденска прослава или јубилеј
Цена: 314,29 ден.
ДДВ: 15,71 ден.
Вкупно: 330,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


Балон со број 40- совршен за подарок за роденденска прослава или јубилеј. Исто така пригоден и за декорација. 

Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w