ДЕКОРАЦИИ

Ќе ни биде задоволство да ви одговориме ако не контактирате и ни испратите порака за декорација на вашиот настан.

Име и презиме
Е-пошта
Дата на настан
Адреса
Порака
Боја на балони
Телефон
Внеси го кодот:

Ве молиме во пораката да наведете повеќе информации за настанот:

  • за каков настан се работи?
  • каде се одржува, во кој простор?

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w