КОНТАКТ

Пратете ни порака

Ви благодариме за одвоеното време!
Име и презиме *

Е-пошта *

Прашања и/или коментари

Внеси го кодот:


Информации за контакт

Адреса:

Еми-Бети Доо 

Jан Хус бр 27 , 1000 Скопје, Македонија

ЕДБ 4030004524641

 

Локации

Продавница Балон Магија

 ГТЦ приземје ( спроти ВИП/А1) Скопје

Работно време:

Понеделник - Петок 10:00 - 17.30

Сабота 10:00 - 16:00

 

Киоск Балон Магија

City Mall 2 Кат, Љубљанска бр 4 ,Скопје

Работно време:

Понеделник - Сабота 10:00 - 22:00

Недела 10:00 - 20:00

 

Телефони:

+389 (2)  3 121 453

+389 (0) 70 888 812

+389 (0) 70 379 477

+389 (0) 70 365 579

 

e-mail contact@balonmagija.mk

 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w