w

Букет во розе

Овој букет цвеќиња, кој предизвикува радост и насмевки, е прекрасен подарок за секоја пригода.
Цена: 576,27 ден.
ДДВ: 103,73 ден.
Вкупно: 680,00 ден.
Расположлива количина: 0

 Достапен само во Скопје


Одберете го овој букет цвеќиња и направете прекрасно изненадување. Овие цвеќиња се прекрасен подарок за секакви прилики. Создадени за насмевки и среќа на тие што ќе им го подарите.

Цвеќињата се достапни во разни бои.

Стоечка фигура со висина од 70 цм. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.
Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w