w

Љубов

Изненадете ја личноста која најмногу ви значи
Цена: 1.177,97 ден.
ДДВ: 212,03 ден.
Вкупно: 1.390,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Изразете ја вашата љубов и изненадете ја личноста која најмногу ви значи.

 Убава, голема,статична фигура. Висина на аранжман 120 см.Може да надополниме со текст по ваша желба.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w