w

Висечки декорации со срца

Прекрасни висечки декоративни спирали со завршеток во форма на срце.
Цена: 76,27 ден.
ДДВ: 13,73 ден.
Вкупно: 90,00 ден.
Расположлива количина: 2   Прекрасни висечки декоративни спирали со завршеток во форма на срце.

   Производот содржи 4 декоративни спирали со должина од 80 цм. Состав: пластика.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w