w

Икебана во златно

Прекрасен подарок за среќен роденден
Цена: 754,24 ден.
ДДВ: 135,76 ден.
Вкупно: 890,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Подарете уникатена и прекрасна балонска икебана за честитки. Погодна е за подарок или декорација на простор. Текстот може да биде персонализиран, наведете го името во во забелешки (на крај на нарачката).

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w