w

Икебана во златно

Прекрасен подарок за среќен роденден
Цена: 12,32
ДДВ: 2,22
Вкупно: 14,54
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Подарете уникатена и прекрасна балонска икебана за честитки. Погодна е за подарок или декорација на простор. Текстот може да биде персонализиран, наведете го името во во забелешки (на крај на нарачката).

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w