w

Жирафата Софи - Дрвена играчка со спирала Бренд: Janod

Димензии 17.4 x 17.4 x 20.5 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 1+
Цена: 1.432,20 ден.
ДДВ: 257,80 ден.
Вкупно: 1.690,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Овој лавиринт со форми ќе му помогне на вашето дете да ги подобри моторичките вештини додека се забавува. Направена е од дрво со две метални спирали, со фигура на Софи и 3 други форми коишто треба да се наместат на соодветното место.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w