w
w
w
w
w

Балони со хелиум

Латекс балони наполнети со хелиум и врзани заедно во купче и на тег.
Цена: 330,51 ден.
ДДВ: 59,49 ден.
Вкупно: 390,00 ден.
Производот има повеќе можности за избор. Изберете една варијанта.
Број на балони

 Достапен само во Скопје


Латекс балони наполнети со хелиум и врзани заедно во купче и на тег. Величина на балон 28 см. Производител Qualatex balloons. Балоните се изработени од природен каучук и се 100 % биоразградливи. Балоните летаат повеќе денови. Производот има повеќе можности за избор. Изберете една варијанта. Балоните се достапни во разни бои: бела, црна, светло сина, темно сина, светло розева, темно розева, светло виолетова, темно виолетова,светло зелена, темно зелена, циклама(магента), црвена, портокалова, сребрена и златна боја. Ве молиме, во полето за текст подолу, наведете ги боите на балоните.
Забелешки

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w