w

Кујна CANDY CHIC - Janod Бренд: Janod

Димензии 55 x 30 x 87 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 3-8 г.
Цена: 6.771,19 ден.
ДДВ: 1.218,81 ден.
Вкупно: 7.990,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Подготви вкусни јадења за пријателите, исто како мама и тато! Оваа дрвена кујна има закачалка, 1 метална лажица, 1 метална тава со капак, метален мијалник, 2 ротирачки копчиња со звук (кога ќе го притиснете црвеното копче еднаш, се палат сијаличките за грејачите, а кога ќе ги притиснете два пати се слуша звук на вода што врие. Светлата и звукот се гасат самите по 30 секунди, или може да ги изгасите доколку стиснете на кочињата трет пат.)

Има вкупно 6 додатоци: 1 метална лажица, 1 метална тава со капак и 3 картонски кутии за храна. Како и вистинските кујни, има 2 копчиња со звучни сигнали за вклучување на грејачите и на рерната. Рерната и бифето се со магнетни вратички.

Висина на работната површина: 50 cm.

Потребно е склопување.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w