w

Жирафата Софи - Сортирач за форми Бренд: Janod

Димензии 16.8 x 18.7 x 18.8 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 12m+
Цена: 1.855,93 ден.
ДДВ: 334,07 ден.
Вкупно: 2.190,00 ден.
Расположлива количина: 0

 Достапен само во Скопје


 Оваа шарена куќичка е идеална за учење на бои и форми, но и за играње со жирафата Софи во нејзината куќичка. Седумте различни блокчиња, коишто треба да се вметнат во куќичката, ќе им помогнат на децата во развојот на координацијата и вештината на рацете.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w