w

Жирафата Софи - Пирамида од 5 коцки Бренд: Janod

Димензии 9.7 x 9.7 x 36.5 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 1-3г
Цена: 1.432,20 ден.
ДДВ: 257,80 ден.
Вкупно: 1.690,00 ден.
Расположлива количина: 0

 Достапен само во Скопје


 Оваа игра зо ѕидање, направена од 5 дрвени коцки ќе ги поттикне вашите деца во развојот на координацијата и на опсервациските способности.

Секоја страна на кцките е илустрирана со различна тема: Софи и нејзините пријатели, бројки, букви и париски пејзаж за сложување. Исто така, на сите блокчиња е изрежана различна форма.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w