w

Маса со активности - Животни Бренд: Janod

Димензии 40 x 40 x 56 cm Материјал Дрво, метал / Wood, metal Возраст 18м+
Цена: 3.381,36 ден.
ДДВ: 608,64 ден.
Вкупно: 3.990,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Живописно обоена масичка за повеќе активности со 4 различни области! - 3 животни за редење; лавиринт за развој на вештината на рацете; 4 запченици коишто ја пдобруваат координацијата; 5 коцки за сортирање за учење на облици и бои; абакус за развој на концентрацијата.

Висина на таблата: 37 см.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w