w

Играчка од дрво ПРОТИВПОЖАРНИОТ КАМИОН НА МАРИУС - Lilliputiens

Играчка од дрво со текстилни додатоци.
Цена: 2.076,27 ден.
ДДВ: 373,73 ден.
Вкупно: 2.450,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Пожарникарите лавот Џек и носорогот Мариус се секогаш подготвени за итни случаи. Тие брзо ја местат скалата и го одмотуваат цревото за да го изгаснат пожарот. 

Со овој противпожарен камион и со неговите пожарникари, вашето дете ќе измислува најлуди авантури.

Го поттикнува развојот на следните вештини:

Моторичкиот развој, љубопитноста и фантазијата и социјалните вештини.

 

Соодветна за возраст: 2 години и понатаму 

 

Димензии: 21x13x12 cm.

Материјал: Дрво (бука), неопрен.

Одржување: Се чисти со мокра крпа без користење на силни детергенти и редства за дезинфекција.

 

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните!

Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w