w

Розево, прекрасно изненадување

Розево,прекрасно изненадување
Цена: 398,31 ден.
ДДВ: 71,69 ден.
Вкупно: 470,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Совршено изненадување за Вашите сакани за сите возрасти и пригоди.Погоден за подарок или декорација. Голем балон 46 см, декориран, наполнет со хелиум и врзан на тежинка.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w