w

Розево, прекрасно изненадување

Розево,прекрасно изненадување
Цена: 6,51
ДДВ: 1,17
Вкупно: 7,68

 Достапен само во Скопје


 Совршено изненадување за Вашите сакани за сите возрасти и пригоди.Погоден за подарок или декорација. Голем балон 46 см, декориран, наполнет со хелиум и врзан на тежинка.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w