w

Пепа Прасе

Насмеана, забавна, прекрасна пријателка на најмалите. Подарете и израдувајте ги Вашите сакани.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Насмеана, забавна, прекрасна пријателка на најмалите. Подарете и израдувајте ги Вашите сакани.

Статична фигура со висина од 100 цм. Пригодна за декорација или подарок. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w