w

Висечки декорации со срца

Прекрасни висечки декоративни спирали со завршеток во форма на срце.
Цена: 1,25
ДДВ: 0,22
Вкупно: 1,47
Расположлива количина: 2   Прекрасни висечки декоративни спирали со завршеток во форма на срце.

   Производот содржи 4 декоративни спирали со должина од 80 цм. Состав: пластика.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w