w

Господин Заљубен

Прославете ја љубовта на поинаков начин, подарете, развеселете, направете ги саканите посреќни.
Цена: 415,25 ден.
ДДВ: 74,75 ден.
Вкупно: 490,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Прославете ја љубовта на поинаков начин, подарете, развеселете, направете ги саканите посреќни.

Стоечка фигура со висина од 110 цм. Пригодна за подарок и за декорација.

Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w