w

Насмеана дада

Насмеана дадичка носи радост и насмевки секаде.
Цена: 355,93 ден.
ДДВ: 64,07 ден.
Вкупно: 420,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Насмеана дадичка носи радост и насмевки секаде. Стоечка фигура. Димензија на фигурата 100 цм.

Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w