w

Декорирана торта од пелени за женско бебенце

Интересен и практичен подарок за да му посакате добредојде на новиот член во семејството.
Цена: 635,59 ден.
ДДВ: 114,41 ден.
Вкупно: 750,00 ден.
Расположлива количина: 1Производот содржи Бекутан пелени, фолија балон. Димензии - 45x25cm.

Напомена.Балончињата може да бидат со различен дизајн во звисност од залихата која ја имаме.

Може да се комбинира и да се дополни со балон фолија за бебе, латекс балон за бебе, по ваш избор, заврзан на тортата и да лета над неа. Погледнете во нашиот голем асортиман балони за бебе.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w