w

Банер за новороденче девојче

Пригоден за декорација на простор за пречекување на новороденче.
Цена: 84,75 ден.
ДДВ: 15,25 ден.
Вкупно: 100,00 ден.
Расположлива количина: 2 Пригоден за декорација на простор за пречекување на новороденче. 

Состав- фолија. Димензии: 11.5 x 365 цм.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w