w

Банер за новороденче девојче

Пригоден за декорација на простор за пречекување на новороденче.
Цена: 1,38
ДДВ: 0,25
Вкупно: 1,63
Расположлива количина: 2 Пригоден за декорација на простор за пречекување на новороденче. 

Состав- фолија. Димензии: 11.5 x 365 цм.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w