w

Букет од балони за прослава на моминска забава

Совршено ќе се вклопи во убавата атмосфера и ќе биде убаво изненадување за идната невеста.
Цена: 542,37 ден.
ДДВ: 97,63 ден.
Вкупно: 640,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


Совршено ќе се вклопи во убавата атмосфера и ќе биде убаво изненадување за идната невеста. Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Аранжманот е пригоден за подарок или за декорација. 

 Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Висина на аранжманот- 170 цм.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w