w

Малиот принц пристигна

Подарете преубав голем аранжман за добредојде на малиот принц.
Цена: 2.033,90 ден.
ДДВ: 366,10 ден.
Вкупно: 2.400,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


  Подарете и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители.

Стоечка  голема фигура со висина од 130 цм.  Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w