w

Принцезата пристигна

Подарете преубав голем аранжман за добредојде на малата принцеза.
Цена: 2.033,90 ден.
ДДВ: 366,10 ден.
Вкупно: 2.400,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Подарете и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Овој модел е достапен и за момче, во сина варијанта, може да ни напишете на крај на нарачката во забелешки.

Стоечка  голема фигура со висина од 120 цм.  Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w