w

Принцеза

Подарете преубав аранжман за добредојде на малата принцеза.
Цена: 1.144,07 ден.
ДДВ: 205,93 ден.
Вкупно: 1.350,00 ден.

 Достапен само во Скопје


   Подарете  и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Ако сакате да се напише име, внесете го на крај на нарачката во забелешки.

Стоечка фигура со висина од 90 цм. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w