w

Пекрасна кукличка

Слатко мало девојче носи радост во секое семејство
Цена: 932,20 ден.
ДДВ: 167,80 ден.
Вкупно: 1.100,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Слатко мало девојче носи радост во секое семејство. Честитајте раѓање, крштевка или роденден со ваков уникатен подарок. Аранжманот е пригоден и за декорација. 

Стоечка фигура од балони со висина од 100 цм. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен во раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате.

Дезените на балоните на фигурата може да варираат во зависност од залихата.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w