w

За најубаво и најсреќно добредојде

Подарете преубав аранжман со текст за добредојде на малата принцеза. Наведете го името во забелешки (на крај на нарачката).
Цена: 1.177,97 ден.
ДДВ: 212,03 ден.
Вкупно: 1.390,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Подарете  и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Ако сакате да се напише име, внесете го на крај на нарачката во забелешки. Истата фигура може да биде изработена и во сина варијанта за момче.

Стоечка фигура

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w