w

Стапалце

Стапалце за бебенце со хелиум
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Шарен и голем балон во форма на стапалце.

Димензии на балонот- 96 цм. Пригоден за подарок или за декорација.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w