w

Фолија балон слонче за машко бебе

Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото момче со прекрасен голем балон со димензија од 78 цм.
Цена: 500,00 ден.
ДДВ: 90,00 ден.
Вкупно: 590,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


  Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото момче.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот-78 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w