w

Мики ти посакува среќен роденден

Прекрасна фигура Мики , на која секој ќе се радува
Цена: 720,34 ден.
ДДВ: 129,66 ден.
Вкупно: 850,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Стоечка фигура со висина од 110 цм. Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w