w

Среќна крштевка Јован?

Персонализиран балон
Цена: 932,20 ден.
ДДВ: 167,80 ден.
Вкупно: 1.100,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Изненадете го славеникот ,подарете му балон со неговото име. Напишете го неговото/нејзиното име во забелешки и ние ќе го спремиме и доставиме за вас.

  Голем балон ,наполнет со мали балончиња,со хелиум, на врвка и врзан на тег.

Балонот може да биде наполнет со друга боја на балони, за женско.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w