w

За најубавата принцеза

Подарете преубав аранжман со текст за добредојде на малата принцеза. Наведете го името во забелешки (на крај на нарачката).
Цена: 974,58 ден.
ДДВ: 175,42 ден.
Вкупно: 1.150,00 ден.
Расположлива количина: 6

 Достапен само во Скопје


   Подарете  и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Ако сакате да се напише име, внесете го на крај на нарачката во забелешки.

Стоечка фигура со висина од 90 цм. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w