w

Радосен букет 1

Изненадете, израдувајте и подарете од срце
Цена: 525,42 ден.
ДДВ: 94,58 ден.
Вкупно: 620,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Изненадете, израдувајте и подарете од срце.


Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни за подарок и декорација. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во миментот.
 
Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас.
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w