w

Добредојде да му посакаме, на кого???

Подарете преубав персонализиран балон и посакајте топло добредојде. Наведете го името или текстот во забелешки (на крај на нарачката).
Цена: 1.271,19 ден.
ДДВ: 228,81 ден.
Вкупно: 1.500,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Изненадете го славеникот ,подарете му балон со неговото име. Напишете го неговото/нејзиното име и текст како на пример - среќен роденден, среќна крштевка....во забелешки и ние ќе го спремиме и доставиме за вас.Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Дезените на балоните , боја на конфети и боја на печат, може да варираат во зависност од пригодата( дете , возрасен, пол..)и од  залихите во моментот.

Опис - голем балон со конфети, наполнет со хелиум  и врзан на тег.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w