w

За најубавото бебе

Подарете преубав аранжман со името на најслаткото бебе и посакајте топло добредојде. Наведете го името во во забелешки (на крај на нарачката).
Цена: 974,58 ден.
ДДВ: 175,42 ден.
Вкупно: 1.150,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Дојде на свет едно прекрасно бебе и донесе среќа и радост на целото семејство. Подарете  и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Ако сакате да се напише име, внесете го на крај на нарачката во забелешки.

Стоечка фигура со висина од 90 цм. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w