w

Радосен букет

Совршен букет од балони за секоја пригода
Цена: 720,34 ден.
ДДВ: 129,66 ден.
Вкупно: 850,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Совршен букет од балони за секоја пригода. Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. Висина на аранжманот- околу 2м. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во моментот.

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w