w

Прекрасен голем букет за совршен роденден

Прекрасен букет за совршен роденден
Цена: 1.584,75 ден.
ДДВ: 285,25 ден.
Вкупно: 1.870,00 ден.
Расположлива количина: 0

 Достапен само во Скопје


 Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни за подарок и декорација. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во миментот.

 
Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас.
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w