w

Време е за матура

Супер подарок за секој матурант или дипломец. Развеселете го уште повеќе убавиот ден и честитајте го големото достигнување.
Цена: 415,25 ден.
ДДВ: 74,75 ден.
Вкупно: 490,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Супер подарок за секој дипломец. Развеселете го уште повеќе убавиот ден и честитајте го големото достигнување. Стоечка фигура со димензија од 130 цм., надополнета со балон наполнет со хелиум, пригодна за подарок или декорација.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w