w

Честитки на матурирањето-дипломирањето !!

Дипломирање или матура ?? Одличен начин да го честитате големото достигнување.
Цена: 228,81 ден.
ДДВ: 41,19 ден.
Вкупно: 270,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Дипломирање или матура ?? Одличен начин да го честитате големото достигнување.

Аранжман од балони надополнет со фолија балон наполнет со хелиум,  со височина од 45 цм., пригоден и за декорација. Дезенот на фолија балонот може да варира во зависност од залихите во моментот.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w