w

Хартиени декоративни украси

Дочекајте го малиот принц во прекрасно декориран амбиент.
Цена: 211,86 ден.
ДДВ: 38,14 ден.
Вкупно: 250,00 ден.
Расположлива количина: 1 Дочекајте го малиот принц во прекрасно декориран амбиент.

Состав: хартија.

Производот содржи 6 парчиња со димензија: 2 парчиња од 40.6 цм, 2 парчиња од 30.4 цм, 2 парчиња од 20.3 цм. Вклучена е и врвка.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w