w

Миниони салфети

Забавата не е целосна без малите детали. Салфетите со Мињони се одличен избор за Вашата наредна прослава.
Цена: 84,75 ден.
ДДВ: 15,25 ден.
Вкупно: 100,00 ден.
Расположлива количина: 3 Забавата не е целосна без малите детали. Салфетите со Миниони се одличен избор за Вашата наредна прослава. 

Состав: хартија. 20 парчиња со димезии- 33 х 33 цм.

Производител: Amscan.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w