w

Слатка розева Кити

Вашиот подарок ќе биде уникатен, незаборавен и ќе донесе радост и насмевка кај најмалите.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Вашиот подарок ќе биде уникатен, незаборавен и ќе донесе радост и насмевка кај најмалите.

Стоечка фигура од балони со висина од 110 цм., пригодна и за декорација.  Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен во раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Дезените на балоните на фигурата може да варираат во зависност од залихата.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w