w

Младоженец и невеста

За најсреќниот ден во животот на двајца млади, подарок со кој ќе им го разубавите посебниот ден.
Цена: 661,02 ден.
ДДВ: 118,98 ден.
Вкупно: 780,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 За најсреќниот ден во животот на двајца млади, подарок со кој ќе им го разубавите посебниот ден. 

Стоечка фигура од балони со висина од 60 цм. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w