w

Среќен роденден бабл

Прeкрасен проѕирен балон за Среќен роденден
Цена: 449,15 ден.
ДДВ: 80,85 ден.
Вкупно: 530,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Прeкрасен проѕирен балон за Среќен роденден декориран со мали балончиња на себе, предизвикува неизмерна радост. Балонот е наполнет со хелиум и заврзан на тег. Димензии – 56 см. Балонот е направен од специјален вид пластика од извонредно квалитет и трае повеќе недели. Пригоден за подарок и декорација.

   Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w