w

Mала Мини

Израдувајте ги вашите најмали со најомилениот лик од цртаните, нејзиното Величество Мини.
Цена: 228,81 ден.
ДДВ: 41,19 ден.
Вкупно: 270,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


   Израдувајте ги вашите најмали со најомилениот лик од цртаните, нејзиното Величество Мини.

   Стоечка фигура со висина од 40см., пригодна за подарок или декорација.

   Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.
   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w